top of page
Spirituell samtaleterapi med sahndra bignon_edited.jpg

1:1 SPIRITUEL SAMTALETERAPI

Denne session er lavet til dig. Lige meget om du har brug for at arbejde med dit mindset og bryde de uhensigtsmæssige mønstre der holder dig tilbage, eller om du har brug for intuitiv guidning til at udleve dit fulde potentiale. Samtalen er din.

Siden jeg var barn, har jeg kunne se ind i andres sjælspotentiale. Jeg har ikke set alt den støj der har lagt sig omkring mennesket, men altid set det skinnende lys der lå gemt indeni. 

Da jeg startede som selvstændig for 3 år siden, var det som rådgiver for selvstændige i at stå mere autentiske i deres brand og kommunikation. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det i virkeligheden var mennesket jeg brændte for at få frem. Derfor pakkede jeg min kandidatgrad lidt væk og tog en rejse ud i det mere alternative og spirituelle univers. Det førte mig omkring coaching, kognitiv adfærdsterapi, nlp, positiv psykologi, energiforløsende traumearbejde, healing og kanalisering. 

Det er en masse teori der i virkeligheden bare er en boullionterning af redskaber vi kan trække på i vores sessioner. I virkeligheden er det bare dyb transformation, hvor du bestemmer udgangspunktet. 

Med mig har jeg forskellige terapeutiske og coachende metoder som jeg tilpasser efter 

det emne eller område som du ønsker at arbejde med. 

Jeg har flere års erfaring med at hjælpe -især kvinder- med at bryde med hverdagens trivielle rammer og træde ud på livets scene. Da jeg var i midten af 20'erne blev jeg ramt af panikangst og måtte kæmpe mig igennem en hverdag som projektleder i et stort internationalt firma.

Efter mange måneder tilbragt på fællestoilettets gulv badet i sved, blev jeg sygemeldt med "stress".

Jeg underkender ikke stress som begreb, men jeg tror på at det ikke er en sygdom der rammer, men et signal på at vi er kommet for langt væk fra os selv. Jeg brugte de efterfølgende år på at uddanne mig inden for diverse terapeutiske og alternative genre og bruger i dag de bedste redskaber fra begge verdener.

 

 

Det er derfor en samtale hvor vi kigger holistisk på din situation: 

 

  • Du får konkrete redskaber til kognitivt at arbejde med dine tanker og mønstre

  • Du får øvelser til at løfte dine relationer energetisk 

  • Du får en intuitiv guidning af hvad der er dine potentialer og hvor der er blokering 

  • Du får støtte til at turde træde ud af gamle overbevisninger og træde ind i dit stærkeste lys

"Tak for endnu en bevægende samtale, hvor vi kom endnu dybere ind i hvad jeg gerne vil i livet. Tak for de kærlige skub du gav mig, i form af en stærk følelse af du kan godt attitude og helt konkrete ideer til hvad mine næste skridt skal være" 

"Det har været en stor hjælp med mine samtaler hos dig. Jeg har virkelig fået mod på at arbejde hen imod mit drømmejob og det vil jeg takke dig for at hjælpe mig med. Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen med dig."

Spirituel samtaleterapi tilbydes i øjeblikket kun som forløb. 

For at skabe forandring kræver det engagement og tid til implementering af alt det nye. 

Derfor består forløbet af 5 sessioner.


En samtale varer cirka 60 min.
 
Pris: 900 DKK pr. session 

Samtalerne foregår online. 

Book spirituel samtale terapi fysisk på Falster, Møn eller Købehavn. Online i hele Danmark. 
Da jeg kun åbner op for få samtaler ad gangen, skal du kontakte mig her for at booke 

bottom of page