top of page
Spirituell samtaleterapi med sahndra bignon_edited.jpg

True Potential forløb

Et spirituelt samtaleforløb hvor stagneret energi kalibreres til flow og nydelse.

Hvor der kærligt men kraftfuldt bliver kastet lys på de mønstre og overbevisninger der ikke længere gavner dit højeste bedste.

Siden jeg var barn, har jeg kunne se ind i andres sjælspotentiale. 

De sidste 10+ år har jeg uddannet mig indenfor coaching, kognitiv adfærdsterapi, NLP, positiv psykologi, energiforløsende mønsterbrydning, healing og clairvoyance med kanalisering. 

Det er en masse teori som i virkeligheden bare repræsenterer den bouillonterning af redskaber, jeg kan trække på i vores sessioner. 

Min terapiform bygger på traditionel positiv psykologi og metakognitive øvelser, smeltet sammen med kanaliserede budskaber og healing fra dine guider, så der intuitivt åbnes op for dit fulde potentiale.

Vi dykker dybt, men altid med respekt for at dit system kan følge med.

Du vil mærke at blive spejlet på en støttende og kærlig måde, der tillader at du lander blødt i den du er inderst inde. I samtalerne smeltes fortid, nutid og fremtid sammen, hvor uforløste følelser og oplevelser opløses og løftes i energien. Du heales på celleplan og møder den universelle støtte du er omgivet af altid.

Forløbet består af 5 online sessioner som danner et støttende fundament til dit videre arbejde ind i dig selv.

 

Sessionerne følger det flow som dit system er klar til, så nogle uger ligger de tæt og andre uger går der længere tid imellem. Efterfølgende er det muligt at booke opfølgende sessioner efter behov.

 

Er du klar til at åbne op for den allerbedste udgave af dig selv?

Så skriv mig en mail her

  

Investering: 6.250 kr.

 

Der er mulighed for at få en faktura til din virksomhed (+moms).

Hvad andre siger om mine forløb:

"Sahndra formår at holde rum så jeg føler mig set og hørt. Hun gør det på en virkelig kærlig, men også direkte måde. Den direkthed var lige præcis det jeg havde brug for. " 

"Kæmpe tak for det mest vidunderlige forløb. Du har formået at give mig de kærlige skub, jeg havde brug for og hjulpet mig til at forstå mig selv i relation til andre. Du har skabt et rum, hvor jeg turde være hudløs ærlig, fordi alt blev modtaget med varme."

"Tak for at hjælpe mig i gang med den vildeste udviklingsrejse, som først lige er begyndt."

"Jeg kender få som Sahndra, der kan skære ind til benet og spotte essensen, spejle "guldet" tilbage og pege i den retning der reelt er den hjælpsomme. Altsammen med det perfekte mix af omsorg og no-bullshit. Enhver der deltager på Sahndras forløb har dybe indsigter og store transformationsmuligheder i sigte."

bottom of page