top of page

MIN HISTORIE

Om mig

Jeg tror på at alle har potentiale til at udleve deres største drømme. Det er mit udgangspunkt i mine sessioner, at alt er muligt og at jeg kan støtte dig i at finde den livsformel der giver dig mest glæde og autenticitet - for jeg har selv gjort det.  

Siden jeg var barn har jeg kunne se andre menneskers potentiale og jeg har altid søgt en løsning eller forklaring når livet bød på udfordringer.

Da jeg var 21 år fik jeg mit første panikanfald i en flyver på vej hjem fra Paris.

Jeg var rejst til Paris for at besøge nogle veninder og havde forladt en masse kaos tilbage i København. Det var klart en flugt fra virkeligheden, så da jeg skulle hjem igen var mine nerver tyndslidte og mit system satte alle alarmklokker igang.

Det startede en lang årrække af indre kampe, dulmende adfærd og en flugt fra mig selv. Jeg var i starten af 20'erne og der var ikke anden hjælp end at få en tid hos en psykolog og en recept på antidepressiver. 

Efter jeg begyndte at få det bedre på medicin fik jeg et job som projektleder i en stor international virksomhed. Jeg havde fået det psykisk bedre, men havde ikke arbejdet med årsagen eller forløst de traumer der lå bag - jeg var bare på vej i en ny slags flugt fra mig selv. Efter 4 år var bægeret fyldt og jeg måtte stresssygemelde mig efter at have brugt det meste af arbejdstiden, på at ligge lammet af angst på kontorets kolde toiletgulv.

Først der, blev jeg tvunget til at ligge stille i et par måneder og gå dybt ind i mig selv kunne jeg endelig begynde at mærke hvem jeg var. 

​Det var starten på en personlig og mere holistisk rejse ud i både det psykologiske men også kropslige plan. Jo mere jeg dykkede ned i hvad kroppen prøvede at fortælle, jo mere mening og sammenhæng fandt jeg.

Mit job i dag er at se det hele menneske og oversætte de beskeder der kommer fra dit underbevidste eller kroppens cellulære hukommelse.

Jeg tilbyder spirituelle samtaleforløb og epigenetiske celleanalyser, der er en fantastisk og kærlig støtte til at helbrede sig selv naturligt.​ Ofte vælger folk at blande de to grene, for at få en mere holistisk tilgang. For det er sjældent at vores måde at nære vores fysiske legeme på, ikke også har nogle dybe rødder i vores levede liv.

Har du lyst til at lytte til min historie og min tilgang, kan du lytte til podcastepisoden her

 

MIN BAGGRUND:

  • Kanalisering og Ny tids healing

  • Helsevejleder indenfor naturmedicin

  • Certificeret Kost - og Hormon Vejleder 

  • Certificeret Master Coach Life Mastery Academy

  • Certificeret Cognitive Behavioral Coach 

  • Akupressur og følelseshealing 

  • Cand.Ling.Merc. International Business Communication CBS

Har du lyst til at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig i din proces, så send mig en mail her

bottom of page