top of page

MIN HISTORIE

Om mig

Jeg tror på at alle har potentiale til at udleve deres største drømme. Det er mit udgangspunkt i mine sessioner at alt er muligt, og at jeg kan støtte dig i at finde den livsformel der giver dig mest glæde og autenticitet - for jeg har selv gjort det.  

Da jeg var 21 år fik jeg mit første panikanfald i en flyver på vej hjem fra Paris.

Jeg var rejst til Paris for at besøge nogle veninder og havde forladt en masse kaos tilbage i København. Turen bestod mest af at feste igennem og sove til langt op ad dagen - det var klart en flugt fra virkeligheden, så da jeg skulle hjem igen var mine nerver tyndslidte og mit system satte alle alarmklokker igang.

 

Det startede en lang årrække af indre kampe, dulmende adfærd og en flugt fra mig selv. Jeg var i starten af 20'erne og der var ikke anden hjælp end at få en tid hos en psykolog og en recept på antidepressiver. I dag er jeg meget mere holistisk i min tilgang til at behandle stress og angst, da jeg har lært hvor de stammer fra og kender til styrken af at arbejde på problemernes rødder i stedet for symptombehandling, men antidepressiverne gjorde at jeg kunne begyndte at "fungere". Det kan godt være at jeg inderst inde følte jeg flatlinede, da jeg aldrig var rigtig bange men heller aldrig rigtig glad, men de hjalp mig til at nå et punkt hvor jeg kunne arbejde med mig selv - jeg skulle bare lige igennem en runde mere. 

Efter jeg begyndte at få det bedre på medicin fik jeg et job som projektleder i en stor international virksomhed. Jeg havde fået det psykisk bedre, men havde ikke arbejdet med årsagen eller forløst de traumer der lå bag - jeg var bare på vej i en ny slags flugt fra mig selv, så efter 4 år var bægeret fyldt. Jeg måtte stresssygemelde mig efter at have brugt det meste af arbejdstiden på at ligge lammet af angst på kontorets kolde toiletgulv. Først da jeg blev tvunget til at ligge stille i et par måneder og gå dybt ind i mig selv kunne jeg endelig begynde at mærke hvem jeg var. 

Jeg valgte igen at tage antidepressiver i 3 mdr. da jeg vidste at det ville give mig det pusterum som jeg havde brug for, men havde samtidig en klar plan om hvordan jeg skulle ud af det igen og igang med at arbejde med mit indre. 

Jeg tog en holistisk og spirituel coaching uddannelse hos Sussanne Wexø - en fantastisk rejse der startede med 3 måneders egenterapi som forløste så meget gammelt og gav mig indsigter der har dannet fundamentet for mit liv i dag.

 

På min 30 års fødselsdag valgte jeg at ændre mit navn. Det var en ny begyndelse for mig og jeg kunne samtidig klippe båndende til gamle mønstre og karma som jeg ikke længere havde brug for. Det var også i denne tid at jeg valgte at gå 100% selvstændig og begyndte at arbejde med mænd og kvinder, der ligesom mig selv var kørt trætte i hverdagen. Det har ikke været en nem rejse, men det føles så sandt i min kerne når jeg sender mennesker ud af døren meget lettere og mere i kontakt med sig selv . 

Måske genkender du, at man ikke kan mærke hvad man egentlig brænder for, men man ved at livet må være mere end dét. Sådan begyndte min rejse og den er jo kun lige begyndt.

 

MIN BAGGRUND:

bottom of page