top of page
Hårcelleanalyse sjælland Sahndra Bignon_edited.jpg

HÅRCELLEANALYSE

Hvordan har du det på celleplan?

En hårcelleanalyse er et konkret værktøj til at få kortlagt hvordan din krop har det fysisk og psykisk,
og hvad der skal til for at din krop kan begynde at heale sig selv.

Alt hvad du spiser, drikker og fordøjer - både af mad og af 
indtryk,
har indflydelse på din krops tilstand fysisk og psykisk. 


Ved at scanne 3 levende hårceller, giver jeg dig et komplet blueprint af
hvordan du har det på celleplan.

Er du allerede klar til at booke en tid  

kan du trykke på knappen her: 

HVAD ER EN HÅRCELLEANALYSE?

Vores hårrødder er fantastiske små biomarkører, som ved udtagelsen stadig er levende i 3 minutter. Ved at benytte lysbølger på en Tesla scanner, kan 4 hårstrå fortælle omkring din fordøjelse, hjerte/kredsløb, led og krop, nervesystem og hormonsystem. Derudover viser rapporten bl.a. hvilke næringsstoffer din krop er i underskud af og om der er ophobede toksiner i dit system. Det kan være alt fra tungmetaller og stråling, til svamp og parasitter. ​ ​ Mange af de mennesker jeg er så heldig at arbejde med, har oplevet hormonelle ubalancer, tarmproblemer, stress, hudproblemer eller andet som fagpersoner er for hurtige til at afskrive som kroniske. Migræne, PCOS, psoriasis, fertilitetsproblemer eller IBS som du har fået at vide du må leve med resten af livet.  ​ Den traditionelle tilgang er ofte at slå symptomer ned og vedligeholde gennem medicin. Når vi arbejder sammen gennem hårcelleanalyser, handler det om at støtte op om kroppens selvhelbredende egenskaber. Selve analysen vil derfor fortælle dig hvad du skal arbejde med først, for at bygge din krop op til at kunne heale sig selv.  ​ Rigtig mange af os lever sundt i hverdagen og tager kosttilskud for at booste vores immunforsvar. Men hvad hvis din krop ikke kan optage næringsstofferne? Derfor gennemgår vi især dit tarm- og fordøjelsessystem og dine daglige madvaner, for at se om du optager og udskiller optimalt. ​ Flere og flere kommer fordi de mærker at deres krop indeholder tungmetaller eller andre affaldsstoffer som de ønsker at rense ud. Men de fleste må starte et andet sted, med at bygge deres celler op til at afgifte og bygge fordøjelsen og tarmsystemet op til at kunne udrense effektivt. Det er netop denne rækkefølge som håranalysen tilbyder dig.  ​ Min holistiske tilgang vil derudover tage dig skridtet videre i vores efterfølgende samtale. Her taler vi om familiens sygdomshistorie, psykiske ubalance og søstre, madvaner og nuværende eller nedarvede traumer. Vi kommer dybt i vores sessioner, men du vil aldrig blive skubbet ud i en kæmpe omvæltning. Vi tager det skridt for skridt - sammen.  ​ Udgangspunktet i vores sessioner er at din krop er i stand til at helbrede sig selv, med den rette kost, samtale eller kropsterapi og naturlige kosttilskud. Du vil blive guidet i hvilke der passer til dig og din krop, så du hurtigt kan komme i gang med at mærke resultater.  ​

HVAD SIGER DEM SOM HAR PRØVET DET?

"Hold nu fast hvor kan jeg mærke forskel! Mit nervesystem er mindre i alert og min fordøjelse har det meget bedre. Jeg har på kort tid fået mere energi, overskud og føler at det er nemmere at koncentrere mig! Jeg føler at min mave har et gladere miljø og at det også påvirker min knold positivt. Det er så skønt, så tak for dig!"

"Det sår der ikke har ville hele op, er forsvundet efter 4 dage. Det er som om at jeg kan se en ændring i mit ansigt og mine øjne er mere blå og ikke tørre. Det er som om min krop tænkerendelig lyttede hun til mig. Det er de bedste penge jeg har givet for noget i MEGET lang tid. Tak."

"Håranalyse er genialt, især hvis det er Sahndra der foretager den. Hun giver ikke bare en rapport, men en dybdegående samtale og støtte til hvordan du kan ændre dine vaner og mønstre. Der bliver både taget sig af dit fysiske legeme, men også dit indre velvære - følelseslivet og det mentale."

HVAD ER EPIGENITIK?

Hver dag udsætter vi os selv for mange påvirkninger, der har indflydelse på vores krops sundhed og vores generelle velvære. Det handler både om den mad du spiser, de kemikalier og tungemetaller der ophobes i kroppen, gennem medicin, makeup, rygning og sprøjtegift. Hvordan vi har det mentalt påvirker også i høj grad vores gener, om vi altid er stressede eller om vi lever efter vores krops naturlige rytme. Disse påvirkninger kaldes under ét for epigenetik, og handler kort sagt om at vi er i stand til at tænde og slukke for vores genetik.  Forskning har vist, at dine gener i høj grad (op til 98%) er påvirket af det miljø du befinder dig i og det du indtager af mad og drikke. Vi er derfor selv i høj grad være med til at bestemme om vi udvikler sygdomme og helbredsmæssige ubalancer.     Læs artikel om epigeniktik fra Videnskab.dk her

PRAKTISK

Selve hårcelleanalysen foregår fysisk ved at jeg tager 3-4 hårstrå fra dit baghoved, scanner det og genererer din rapport. Den første del tager ca. 15 min. Den anden del af vores analyse sker enten fysisk eller online. Samlet tager det ca. 1,5 time. Vitamintest.Hårcelleanalyse. Håranalyse.

Da den første rapport viser det lag der er tilgængeligt på nuværende stadie, anbefales det at du får 1-2 opfølgende håranalyser med 3 måneders mellemrum, for at se hvad der er af underlæggende ubalancer. 

Herefter kan du bruge det som et halvårligt sundhedstjek eller hver gang du mærker en ubalance som du ikke ønsker skal udvikle sig. Trænger du til støtte undervejs eller har brug for at vi justerer din plan, kan du booke en online samtale når som helst i dit forløb.

OBS!

Det anbefales at der minimum er gået 5 dage efter hårfarvning og lign.

Er du blevet vaccineret, skal der minimum gå 1 måned efter sidste vaccination. 

(Har man ikke hår på hovedet, tager man hår fra øjenbryn eller brystkasse.)

Pris 1.895 kr. inkl. moms.
 

Onlinesamtale undervejs 500 kr. inkl. moms

Falster, København og Sjælland.

Det er muligt at dele betalingen op i 2 rater. 

DET MED SMÅT...

Det er vigtigt for mig at pointere, at selvom jeg inderligt ville ønske at jeg kunne love dig at min vejledning vil befri dig for alle skavanker og ubalancer, så kan jeg ikke.

Jeg kan heller ikke love dig at hårcelleanalysen bliver dit sidste skridt på rejsen til helbredelse. Men det er det første. 

Det jeg til gengæld kan tilbyde dig, er en metode til at lære dig selv at kende på celleplan. Se dine ubalancer fra din krops perspektiv. De ændringer og kosttilskud du får med dig fra sessionen, vil bidrage til at din krop kan få et stærkere fundament, men resten af skridtene må du gå selv. Det er dine valg i hverdagen der sikrer at du opnår den helbredelse og de resultater du ønsker. Jeg støtter dig naturligvis gerne undervejs. 

Jeg arbejder i feltet mellem evidens og intuition. Hårcelleanalysen bygger på konkrete analyser og epigenetik. Den giver rækkefølgen og overblikket. Men ingen rejse er lineær og din krop har sin egen historie at fortælle. Derfor sker den rigtige magi i samtalen mellem dig og mig. Alle ubalancer er beskeder fra din krop og jeg stiller mig ydmygt som oversætter, guide og healer. 

Det vigtigste er, at hele processen sker i det tempo som din krop er klar til. Derfor er det oftest små skridt i starten, selvom processen går dybt allerede fra du booker din session. 

bottom of page